Huisregels

– In het gebouw is roken en het gebruik van kauwgom niet toegestaan!

– De kleedruimtes en de zwemzaal mogen niet met straatschoeisel betreden worden. Wij vragen dan ook de schoenen in hal neer te zetten en adviseren slippers te dragen.

– Laat uw kind(eren) vóór de les naar het toilet gaan.

– Vóór de zwemles de pleisters van de huid verwijderen. In het water laten ze vaak los en vervuilen het bad.

– Er mogen tijdens de zwemles géén sieraden en haarspelden worden gedragen. Bij kinderen met lang haar het haar met een elastiekje bijeen binden.

– Het ondiepe bad mag niet gebruikt worden.

– Wij vragen u de kinderen twee minuten vóór de zwemles te laten douchen en hen naar de zwemzaal te begeleiden. Vervolgens de zwemzaal zo spoedig mogelijk verlaten, zodat de zwemles op tijd kan beginnen!

– Tijdens de zwemles is het mogelijk in de gang of de koffie ruimte te blijven wachten, (Graag toezicht op broer of zus houden).

– Als u naar buiten gaat, zorg er dan voor, dat u op tijd terug bent!

– U kunt de laatste vijf minuten van de zwemles naar de verrichtingen van uw zoon en/of dochter kijken. Kom niet eerder, want de kinderen zijn snel afgeleid.

– Indien u zoon/dochter verhindert is om de zwemles te volgen s.v.p afmelden.

– Opzegging van de zwemlessen: Mocht je om de een of andere reden willen stoppen met de zwemlessen dan dient dit vier lessen vooraf te worden gemeld. Er vindt geen restitutie plaats van niet gebruikte leseenheden

– Als er vragen zijn, verzoek ik u vriendelijk de volgende indeling te maken: alle vragen over het zwemmen op zich (de vorderingen, evt. beperkingen, de techniek, watervrees etc.), kunt u aan het begin van de zwemles stellen. wij zullen u dan, (indien mogelijk), direct te woord staan, ( Alle andere vragen over langdurige ziekte, verhuizing, betaling, verandering van lestijd, etc.) moeten telefonisch worden gesteld.

– In en rondom het gebouw opgeruimd achterlaten en alle afval in de vuilnisbak van de gang gooien

– Binnenkomen en weggaan: Denk aan uw snelheid als u zich op het terrein begeeft

– Mijn telefoonnummer is 020-6994921/06-52541969

Hartelijk dank voor uw medewerking,
Zwemschool Anatti.